EuDRAcon.

Olemme todella ylpeitä, koska meidät kutsuttiin EuDRAconin jäseneksi. EuDRAcon on eurooppalainen lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden, kosmetiikan ja ravintolisien kanssa toimivien itsenäisten konsulttiyritysten yhteistyöverkosto. Toimimme paikallisena kumppanina Suomessa. Vastaamme muista EU-maista saatuihin kysymyksiin, jotka koskevat esimerkiksi Suomen lääkkeiden myyntilupaprosessia, lääketurvatoimintaa ja laatua. Verkoston kautta meillä on myös helppo ja nopea pääsy kaikkien Euroopan maiden paikalliseen asiantuntemukseen. EuDRAcon koostuu 28 jäsenvaltion kattavasta verkostosta. EuDRAcon on erittäin ammattitaitoisten ja kokeneiden asiantuntijoiden verkosto, jolla on kokemusta kaikista lääkekehityksen osa-alueista alusta tuotteen elinkaaren loppuun asti. EuDRAconin kautta voimme neuvoa sinua kansallisissa kysymyksissä ja kaikissa lääkkeiden laatuun, turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyvissä asioissa.

Aiempi käytännön kokemus EuDRAcon-verkostosta on osoittanut, että oikeasti tällainen verkosto voi toimia tehokkaasti ja kerätä tietoa melko nopeasti koko EU:n alueella. Tosiasia on, että vaikka elämme yhteisten EU-säädösten mukaisesti, meillä on edelleen paikallisia määräyksiä.

Kaikkia paikallisia asioita ei aina löydä kansallisen viranomaisen sivuilta tai se saattaa olla vain paikallisella kielellä. Siksi on hyvä tarkistaa asiat paikalliselta asiantuntijalta eikä kuluttaa aikaa itse etsimällä netin syövereistä. Uskomatonta, mutta totta: pieni ja ketterä Medimo voi tarjota sinulle koko EU:n farmaseuttisen tiedon!