Medimo - lääketurvallisuuden asiantuntija.

Parasta osaamistamme on ihmis- ja eläinlääkkeen sekä lääkinnällisten laitteiden lääketurva- ja laatutehtävät. Osaamme kääriä hihat ja tarttua toimeen. Pieni ja ketterä yritys voi ottaa tehtäviä nopeallakin aikataululla. Meiltä voi löytyä myös ratkaisu mieltä askarruttaneeseen kysymykseen, koska olemme toimineet pitkään alalla.

Anu Gummerus, Medimo Oy:n perustaja.

Lääketurva- ja laatuasiat asiantuntemuksella

Medimo Oy

Medimo Oy on lääketeollisuuden riskinhallinta- ja vaatimustenmukaisuuspalvelujen konsultointi- ja ratkaisutoimittaja. Sijaitsemme Tampereella, mutta toimimme Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti) ja koko Euroopan alueella.

Vuosien kokemus koko lääkkeen elinkaaren myyntilupaprosessista ja erityisesti tietotaito Pohjoismaiden paikallisista vaatimuksista takaavat lääketurva- ja laatuasioiden hoitamisen ammattitaidolla.

Medimo Oy syntyi ajatuksesta toimia ketterästi ja tehokkaasti. Pieni yritys kattavalla yhteistyöverkostollaan tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan sekä uusien lääkkeiden saamiseksi markkinoille, että vanhojen lääkkeiden elinkaaren hallintaa varten. Osaaminen on hallussa ja työt voidaan tehdä sovitussa ajassa. Perustaja Anu Gummeruksen sanoin: ”Tämä ala on intohimo. Työ on mielenkiintoista ja vie mennessään. Parhautta työelämässä.”

Medimo-nimi juontaa juurensa vahvaan tamperelaiseen yritysnimikulttuuriin. Onhan meillä Tampereella ollut kutomoa, neulomoa ja miksei nyt myös Medimo!

Jatkuvan kumppanuuden hyödyt

Medimo tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan sekä uusien lääkkeiden saamiseksi markkinoille, että vanhojen lääkkeiden elinkaaren hallintaa varten. Ei ole väliä missä toimit – ota yhteyttä!