Lääketurvallisuuden asiantuntija Medimo Oy.

Medimo Oy

Palvelut

Helpotamme taakkaasi ja autamme parhaimmalla tavalla, jotta valmistamanne lääkevalmisteet tai lääkinnälliset laitteet vastaavat viranomais­vaatimuksia ja ovat turvallisia käyttää. Voitte ulkoistaa meille esimerkiksi kaikki lääkevalmisteen lääketurvatehtävät tai lääke-erien vapauttamiset.

Palvelumme

lääkeyrityksille ja lääkinnällisten laitteiden parissa työskenteleville yrityksille

Lääketurva

Lääketurvatoiminta on GVP:n (Good Vigilance Practice) alaista toimintaa ja siten myös viranomaistarkastuksen piirissä. Siksi on tärkeää, että lääketurvatoiminta on kunnossa ja ajan tasalla ja lääkkeen turvallisuus voidaan taata koko sen elinkaaren ajan.

Laatupalvelut

Tarjoamme laadunhallinta- ja laatuprosesseihin liittyviä konsultointipalveluja. Meillä on osaamista lääketukkukaupan (GDP) ja lääkkeiden hyvien tuotantotapojen (GMP) laadunvarmistuksesta.

Auditointi

Meiltä saat laatu- ja lääketurvajärjestelmien auditointipalvelut. Auditoimalla varmistat, että potilasturvallisuudesta huolehditaan lain vaatimalla tavalla.

Markkinoinnin valvonta

Markkinoinnin valvonnan voit antaa meidän hoidettavaksemme. Markkinointimateriaalien tarkistus vaatii tarkkuutta sekä lainsäädännön ja ohjeistusten tuntemusta. Avullamme saatte ajantasaiset koulutukselliset sekä markkinoinnin materiaalit oikea-aikaisesti käyttöön.

Myyntilupa­hakemukset

Hoidamme kaikki ihmis- ja eläinlääkkeiden myyntilupapalvelut puolestanne: teemme hakemukset, ylläpidämme myyntilupia, kirjoitamme tuotetekstit, päivitämme viranomaistietokannat sekä tarjoamme käännösapua.

Ulkoistaminen

Joskus voi olla tilanne, että tarvitset tekijän omaan yritykseen sisälle. Tällaisissa tapauksissa tiedon välittäminen, jakaminen ja palavereihin osallistuminen saattaa olla vuorovaikutteisempaa ja palvella yritystänne paremmin.

Muut palvelut

• Strateginen regulatorinen suunnittelu
• Projektinhallinta
• Konsultointi (esim. tuoteluokitukset, tieteellinen neuvonta, kansalliset vaatimukset)
• Koulutus

Medimo tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan sekä uusien lääkkeiden saamiseksi markkinoille, että vanhojen lääkkeiden elinkaaren hallintaa varten. Ei ole väliä missä toimit – ota yhteyttä!